miercuri, 28 octombrie 2009

FdV ep. 3: Invincible


In vara lui 1976 Vince Papale, un om obisnuit din Philadelphia isi pierde locul de munca si sotia. Ajunge sa lucreze ca barman pentru un prieten. In timpul liber joaca fotbal american cu prietenii lui.
Cand noul antrenor de la Philadelphia Eagles, echipa locala de fotbal, decide sa organizeze niste preselectii pentru echipa la care participa oricine doreste, Vince indrumat de toti prietenii sai si de tatal ia parte la aceste preselectii. Antrenorul ii remarca viteza si indemanarea si hotaraste sa il cheme la echipa, fiind singurul dintre toti cei care au participat.
Vince rezista intr-un final sa ramana la echipa dupa ce multi jucatori, unii chiar profesionisti, au fost pusi pe liber si ajunge chiar sa joace titular.
Povestea lui Vince Papale este una adevarata. Acesta a jucat trei sezoane ca jucator profesionist la Philadelphia Eagles, echipa lui de suflet.
Va recomand acest film cu cea mai mare placere deoarece pe mine m-a convins ca este un film bun. Sper sa va placa si voua cat mi-a placut si mie! Vizionare placuta!

2 comentarii:

  1. Din câte am văzut în trailer pare promiţător filmul, o să încerc să fac rost de el. Mulţam de recomandare ;) !

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: Un sfat în legătură cu comentariile - încearcă să le faci mai uşor de publicat pentru utilizatori !

    RăspundețiȘtergere

Dati cu parerea, ca nu doare!