miercuri, 13 aprilie 2011

Standarde

E seara. Iesi in oras sa te intalnesti cu prietenii, sa beti o bere si sa cantati. Ajungi la locul stabilit si te opreste un oligofren (a se intelege usier/ portar/ servitor) cu un IQ invers proportional cu diametrul degetului mic. Motivul? Nu esti imbracat adecvat, adica in stilul cocalaresc pe care l-a reperat el la specimenele care se mai perinda pe acolo. Deci, daca nu ai pe tine macar: o pereche de pantaloni stramti de iti ia juma' de ora numai sa ii imbraci, o geaca D&C facuta pe vapor si cumparata de la baieti, un tricou mulat (de preferat cu inscriptia 'De puta madre' sau 'Gigolo latino 800 euro') de iti scoate in evidenta pana si firele de par desenate de pe burta si spate (acolo unde este cazul) inseamna ca nu te incadrezi in 'standardele' lor.

Oricat ai incerca sa ii explici specimenului ca tu ai rezervare si ca te asteapta prietenii inauntru, el tot nu o sa fie de acord cu felul cum te imbraci tu. Pana la urma, vei reusi sa intri, dar efortul de ai explica cretinoidului cum sta treaba te va obosi atat de tare incat vei avea nevoie sa bei ceva cand vei intra in final. O fi si asta o tehnica de a te determina sa le faci consumatie. Oricum dupa ce intri, imbecilul te va urmari sa vada daca nu ai mintit cand ai spus ca ai rezervare ca nu cumva sa fi facut vreo greseala.

Asa ca, data viitoare cand vreti sa iesiti in oras, ganditi-va bine unde va duceti si cat de 'standardizati' sunt indivizii care invata sa citeasca de pe tricourile clientilor. Eventual, daca este neaparata nevoie, invatati o replica din vocabularul faunei cocalarilor si in cele mai extreme cazuri fredonati un house vechi dar cunoscut in lumea lor.

2 comentarii:

Dati cu parerea, ca nu doare!