vineri, 17 iunie 2011

Filme si seriale


Sunt o persoana care se uita la multe filme si seriale. Si am observat unele 'reguli' care sunt valabile in cazul tuturor acestor filme sau seriale. De exemplu:

-personajele au mereu parul perfect. In orice moment al zilei, in orice situatie niciodata nu ai sa vezi un personaj cu parul nespalat. Nici macar o explozie sau o furtuna nu reusesc sa le strice parul. Sunt curios ce sampon folosesc acei actori.

-eroii filmelor de actiune sunt mereu raniti grav, atat de grav incat, in mod normal, ar muri pe loc. Si totusi ei se ridica mereu dupa 5 minute de gemete si eforturi divine si reusesc sa il invinga pe inamicul lor suprem cu o singura lovitura letala.

-cand doua personaje se cearta intr-un serial, de obicei, dureaza in medie 1.7 episoade pana se impaca. Indiferent de motivul pentru care s-au certat, se impaca mereu si intotdeauna, fara nicio exceptie, fiecare se simte mai vinovat decat celalalt.

-intr-un film in care scenariul se desfasoara pe perioada a mai multi ani, personajele au aceeasi freza pe toata durata actiunii. La finalul filmului, personajele au parul exact la fel ca la inceput, chiar daca au trecut, sa spunem, 2 ani. Si bineinteles ca arata perfect.

-daca personajul principal e un tocilar, va fi mereu indragostit de cea mai populara fata din scoala, care nici nu are habar de existenta lui. Insa la final, el o va alege pe cea mai buna prietena a sa, tocilara la fel ca el.

-in filmele americane, razbunarea e motivul principal pentru care eroul incepe sa omoare in stanga si in dreapta. De obicei, un mare mafiot ii ucide toata familia si atunci personajul nostru pleaca in urmarirea lui, eliminand rand pe rand toti supusii dusmanului, ca in final dupa o lupta monumentala sa il ucida si pe acesta cu o lovitura decisiva.

3 comentarii:

  1. mai pune - și machiajul. Tipele care ies de la duș au întotdeauna machiajul perfect. Chestia asta mă cred că ori apelează la un machiaj medical permanent, ori apa aia de la ei e aer ”sub acoperire”, ori (și cea mai plauzibilă variantă), oamenii care se ocupă de aspectul lor îs duși cu pluta grav.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...si totusi coafura rezista!...si rezista!...si rezita!

    RăspundețiȘtergere
  3. @anca: ai dreptate! de faza asta uitasem :p good job mentioning it!
    @anonim: pe toti ne chinuie reclama de la geamuri termopane? :))

    RăspundețiȘtergere

Dati cu parerea, ca nu doare!