sâmbătă, 30 octombrie 2010

Cine este El?


E noapte. E tarziu. Toata lumea doarme. Dar nu si El. Cine este El? Unii spun ca e doar o legenda. Dar noi stim ca el exista cu adevarat si vegheaza asupra noastra, caci chiar in acest moment el sta undeva pe o cladire inalta si priveste asupra orasului intr-o seara obisnuita in care lupta impotriva crimei si nedreptatii.

Dar sa revenim. Cine este El? El este... wait for it... Captain Romania! Da! Chiar asa! Captain Romania! Ce? Nu ati auzit de el? Pai americanii cum au Captain America (aviz amatorilor de benzi desenate)? Uite ca s-a nascut si Captain Romania, care vegheaza si pedepseste prostia si nedreptatea, doua din bogatiile inepuizabile ale Romaniei.

Sa ne intoarcem de unde l-am lasat. Deci, eroul nostru se afla pe o cladire undeva prin oras, in slujba dreptatii si justitiei, asteptand strigatul de ajutor al vreunei persoane ce se afla in pericol. La fel ca toti supereroii el isi pastreaza identitatea secreta pentru a-i proteja pe cei dragi si pe sine. Insa el, spre deosebire de ceilalti, cand salveaza pe cineva o face atat de repede incat nici atunci nu il vede nimeni.

Dar stati putin! Tocmai s-a primit o stire noua. Captain Romania a anuntat ca isi va face aparitia maine pentru prima oara! Incredibil! Vom reveni in cel mai scurt timp cu poze de la eveniment. Ramaneti pe aproape!

Un comentariu:

  1. Esti sigur ca nu-i Boc?Ca numa' ala mai face niste fapte atat de bune, incat nici nu le vedem:-?

    RăspundețiȘtergere

Dati cu parerea, ca nu doare!