marți, 5 octombrie 2010

Sa recapitulam

Deci, a trecut muuuult timp de cand am mai postat. Nici nu mai tin minte cand a fost asta. Oricum, nu mai conteaza. Intre timp, am picat examenul la scoala de soferi (let's not talk about it) si m-am mutat in camin, in Iasi. Au inceput si cursurile, unele interesante, altele doar bune pe post de somnifere.

Oras nou, oameni noi, prieteni noi, experiente noi, colegi noi, mancare noua, drumuri mai lungi noi, Ionut vechi. Aici avem un intrus. Nici o problema. Va disparea singur cu timpul sau va fi imbunatatit.

Iasi e diferit de Bacau. Era si inainte, dar atunci nu stiam ca aici e muuult mai frig. Frig => haine mai groase => miscare ingreunata => intarzieri la cursuri => profi enerva(n)ti => note mici si absente => stres => leac de stres => tuica si rachiu => combaterea frigului. Si uite asa sunt studentii prinsi intr-un cerc vicios. Atentie! Situatia exprimata nu se bazeaza pe niciun fel de studiu. Pentru mai multe informatii, apelati la studentii din anii mai mare care au experienta.

Trebuie sa plec. Cursurile ma striga din urma. Ne mai auzim!

5 comentarii:

  1. gosh, ce complicat pare:)) da` las ca te obisnuiesti tu. a, si cu dispartitia lui Ionut vechi, nici sa nu te gandesti:)) acceptam numai partea cu imbunatatitul..si asta numai daca insisti;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei tu studentule! :))
    te citesc de la scoala acum ;))
    Spirocheta acilea

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ti-e si cu studentii astia betivi, frate...

    RăspundețiȘtergere

Dati cu parerea, ca nu doare!