marți, 22 februarie 2011

Cititi si cultivati-va!

Oamenii citesc. Oamenii citesc ziare. Romanii citesc Cancan. Majoritatea romanilor citesc Cancan. Si stiti de ce? Din cauza unor titluri ca: Uite ce fund perfect rotund are o benzinăriţă din Spania! Poftim?!?! Asta e articol de ziar?? "Daaa!!" ar raspunde in cor masculii de ocazie cu ochii holbati la pretioasa poza. Articolul are 4 randuri si o poza mai mare decat palatul lui Gigi Becali (alta valoare). Va invit sa cititi tampenia daca inca nu v-ati dat seama ce specimene desavarsite acopera fauna presei romanesti.

Dar Cancan nu se opreste aici in a ne provoca scarba noua si fantezii celor care cumpara ziarele pentru fata de la pagina 3. Langa acel mirobolant articol se afla un altul, care suna cam asa: VIDEO Femeia fără oase! Intră să-ţi imaginezi cam cum se descurcă în pat. Cat de injositor trebuie sa fii ca sa scrii astfel de vomitive? Ti se face rau cand realizezi in cel fel au ajuns sa gandeasca oamenii si cat de cultivati se considera ei cand citesc rahaturile astea.

Sa nu credeti ca citesc de regula asemenea idiotenii sau ca le promovez. Am dat din intamplare peste tampeniile astea. Am vrut doar sa va amintesc inca o data care sunt adevaratele 'valori' romanesti, confirmate de numarul mare de amatori de 'cultura'. Va urez scarba usoara!

Un comentariu:

Dati cu parerea, ca nu doare!