duminică, 13 decembrie 2009

Ce inseamna sa fii original

Va spuneam intr-un post anterior de hotii care s-au dat cu marker negru pe fata. Mai jos aveti stirea care a aparut pe www.gandul.info La urma urmei, nu doar romanii au imaginatia bogata.

Doi hoti americani au fost prinsi de politisti aproape imediat dupa ce au incercat sa intre prin efractie intr-un apartament din orasul Carroll, statul Iowa, gratie "mastilor" pe cat de originale pe atat de ineficiente pe care s-au gandit sa le foloseasca: in lipsa de cagule, si-au mazgalit fetele cu un marker negru.

Potrivit Associated Press, un locatar al cladirii a sunat la Politie si a anuntat ca doi barbati "cu fete vopsite si hanorace negre cu gluga" se straduiau sa sparga usa unui apartament vecin. Cateva minute mai tarziu, oamenii legii au parcat langa o masina care corespundea descrierii facute de apelant si se afla la numai cateva zeci de metri distanta de blocul in care avusese loc tentativa de jaf. Inauntru, politistii au gasit doi tineri, Matthew McNelly, de 23 de ani, si Joey Miller, de 20 de ani, ale caror fete erau colorate in negru cu un marker permanent.

Hotii cu fetele mazgalite nu s-au opus arestarii si au fost pusi in libertate ulterior, dupa ce au platit o cautiune de 7.500 de dolari. Ei risca o pedeapsa de maxim cinci ani de inchisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dati cu parerea, ca nu doare!