miercuri, 21 aprilie 2010

Saptamana voluntarului

Ieri, marti 20 aprilie, am participat la activitatea Centrului National de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bacau care a avut scopul de a arata oamenilor ce inseamna sa fii voluntar. Saptamana aceasta (19- 25 aprilie) este saptamana voluntariatului si au loc diverse activitati organizate de mai multe institutii ce promoveaza voluntariatul.

Poza kristofer93

Activitatea de ieri a strans elevii de la mai multe licee din Bacau. Mesajul principal al acestei campanii este "Tu esti ceea ce conteaza!", iar minutul de recunostinta a reprezentat momentul culminant al intregii activitati. Toti cei prezenti au fost nevoiti sa sune cateva persoane dragi si sa le spuna cat de mult conteaza pentru ei.
Vineri, 23 aprilie, va avea loc Gala Voluntarului la care sunt nominalizat la categoria Voluntarul Anului. Chiar daca suna fals, nu ma astept si nu sper sa castig. Altii poate merita mai mult ca mine. Juriul va decide asta. Oricum abia astept sa vina, deoarece este cel mai important eveniment din cadrul voluntariatului.

Un comentariu:

  1. i`auzi!
    voluntarul anului=))
    hehee!!
    da ce`ai facut?
    i`ai ajutat pe aia din haiti?
    ca eu am vrut sa ma bag la crucea rosie
    si aia ciuciu!
    desi aveam pregatire:))

    RăspundețiȘtergere

Dati cu parerea, ca nu doare!